Circuitului Național FRT Aquavia - Trofeul Electromax la U12, turneu reușit găzduit de CSS Petroșani, după o pauză de 10 ani

18.07.2024

După o pauză de zece ani, Clubul Sportiv Școlar Petroșani a găzduit din nou, într-o organizare excelentă, întreceri din cadrul Circuitului Național FRT Aquavia - Trofeul Electromax, la categoria de vârstă U12.

În proba de simplu băieți, William Nicholas Văsîi (Tenis Club Enache) l-a învins pe Alexandru Guga (CSM Deva), cu scorul de 6-1, 6-3. William Văsîi a devenit dublu campion, el impunându-se și în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Sebastian Holmes (Asociația Club Sportiv GS Tennis Club). Cei doi au trecut în finală de principalii favoriți, Ruan Ștefan Coman (CS Major București) / Andrei Griguță (CS Sportul Studențesc), campionii en-titre ai României la U10, cu scorul de 6-1, 6-2.

La simplu fete, finala a fost disputată de principalele favorite, Monica Ioana Iliescu (CS Kofe Craiova) învingând-o pe Maria Alexandra Ciuciu (CS Dinamo București), cu 6-3, 6-1.

La dublu, adversarele de la simplu au făcut echipă, ele pierzând în match tie-break, 8-10, în fața surorilor Andreea și Maria Mitrache (ambele de la Asociația Clubul Sportiv Baza Sportivă 1 Mai Râmnicu Vâlcea), în primele două seturi scorul fiind 1-6, 6-3.

Festivitatea de premiere a fost una ca la marile competiții, cu stație de amplificare, primii trei clasați primind cupe, diplome, echipamente și produse sportive, dar și vauchere pentru achiziția de echipament sportiv.

La reușita competiției de la CSS Petroșani și-au adus contribuția compania Electromax (Director General: Adrian Apostu), directorul turneului - Sebastian Lupșanic, arbitrul principal Daniel Lazăr și arbitrii locali Bogdan Vasilescu și Claudiu Gabriel Ular.