Eva Iancu și Victor Dobrescu, dublu campioni la cea de-a 4-a ediție a International Championships of Romania U12

15.07.2024

Moderna bază Tenis Club București a găzduit, în cea de-a doua săptămână a lunii iulie a.c., cea de-a 4-a ediție a International Championships of Romania U12, la care doi bucureșteni au devenit dublu campioni: IANCU Eva și DOBRESCU Victor.

Eva IANCU a trecut cu 6-3, 6-1 de APOSTOLEVA Oleksandra din Ucraina, iar Victor DOBRESCU l-a învins pe RAȚIU Darius după un meci foarte disputat, scor 3-6, 6-4, 10-8.

Și proba de dublu a competiției, la startul căreia s-au ainiat peste 90 de sportivi, a fost dominată de jucătorii noștri. La băieti, echipa DOBRESCU Victor / GOLDIȘ David s-a impus în fata echipei formate din KAZIMIR Tomas / WESSELLY Yovan cu 6-2, 6-4, iar la fete IANCU Eva / ORDEANU Maria au trecut de MUNTEANU Maia / PETRE Katerina cu 6-3, 6-2.

"Echipa de organizare a Tenis Club București îi felicită pe toți participanții pentru meciurile frumoase și dăruirea de care au dat dovada și le dorește mult succes la următoarele turnee și îi așteaptă cu drag la turneele dedicate categoriilor superioare de vârstă în anii următori.
Multumim sponsorilor și partenerilor care ne sunt alături de fiecare dată în organizarea turneelor din club: #apabilbor care ajută la hidratarea sportivilor, #fruleg care energizează jucătorii, #thegallery și #pastebaneasa care au asigurat masa celor mici, #pescariusports care a gazduit turneul, #HotelCaro - hotelul oficial al turneului 
și Societății Române de Dermatologie care a asigurat creme de protecție solară și control dermatoscopic gratuit", se scrie pe pagina de facebook a clubului organizator.

Întregul Circuit Internațional pentru Juniori este sprijinit de către Hidroelectrica și Federația Română de Tenis.

Poze de la acest turneu găsiți pe pagina de facebook a Tenis Club București.