JPT Tour, ediția a II-a, oferă premii în valoare de 3700 de euro, prin sponsorul principal TLS Team Logistic Specialists, jucătorilor români de tenis care participă la turneu în perioada 5-9 iulie

29.06.2024

În perioada 5-9 iulie a.c., va avea loc, la Centrul Național de Tenis, turneul JPT Tour, ediția a II-a, turneu premium dedicat tuturor generațiilor de jucători români juniori și seniori, turneu FRT, categoria 1 Seniori, care alocă premii în bani jucătorilor.

Organizat pentru al doilea an la rând de clubul bucureștean Junior Pro Tennis, turneul are ca obiectiv sprijinirea jucătorilor români tineri să acceadă la turnee internaționale dar și să facă pasul de la Juniori către categoria Seniori, oferind la această ediție, în premieră, oportunitatea de calificare a finaliștilor la turnee ITF Pro.

Câștigătorii, atât la masculin cât și la feminim, vor primi 750 de euro și un wild-card pe tabloul principal la un turneu ITF Pro din seria Raiffeisen Bank organizat în România până la final de an. Finaliștii vor fi recompensați cu 500 de euro și un wild-card pe tabloul de calificări la un turneu ITF Pro din aceeași serie. Semifinaliștii vor primi un cec de 300 de euro fiecare.

„Suntem bucuroși că reușim, cu ocazia acestei noi ediții să aducem premii mai mari prin partenerul nostru premium TLS, dar și datorita FRT valoroase wild-card-uri la turnee ITF Pro care vor ajuta jucători legitimați în România să facă pasul către tenisul mare. Visul nostru este ca acest turneu să fie în timp un turneu de tranziție pe drumul către Grand Slam pentru orice jucător din România", declară Codruț Tinică, coordonatorul clubului organizator Junior Pro Tennis.

Premiile în bani de la JPT Tour ediția a II-a se ridică la un total de 3700 de euro, fiind asigurate exclusiv de către clubul organizator, cu sprijinul sponsorului principal Team Logistic Specialists.

La prima ediție a turneului au participat 14 multipli campioni naționali ai României, din generații diferite. Anul trecut, câștigătorii la categoria simplu feminin și masculin au fost Simona Ogescu și Alexandru Chiriță.

Duminică, 7 iulie, se va organiza un Official Lunch și o tombolă cu premii pentru toți participanții și susținătorii prezenți.


Finalele de simplu, la feminin și masculin se vor desfășura pe 9 iulie, marti dimineața, la Centrul Național de Tenis, intrarea fiind liberă pentru pasionații acestui sport.

Urmăriți noutăți pe Instagram și Facebook.