Câștigătorii primului turneu Kinder Joy of Movement din 2024, gazduit de Clubul Nitech București

24.06.2024

Debutul seriei de turnee Kinder Joy în România în 2024 reprezintă un eveniment deosebit de important pentru tinerii sportivi din țară. Acest turneu, organizat sub egida unui brand renumit pentru promovarea valorilor de fair-play și bucurie prin sport, aduce o oportunitate unică pentru copiii talentați de a-și demonstra abilitățile și de a se dezvolta într-un mediu competitiv și prietenos.

Seria de turnee Kinder Joy din 2024 a început cu prima etapă găzduită în București, de către prietenoasa bază sportivă Nitech, urmând ca alte orașe importante din țară să fie gazdele etapelor ulterioare.

Organizatorii au pus un accent deosebit pe crearea unei atmosfere pline de entuziasm și susținere, asigurându-se că fiecare participant se simte încurajat și apreciat. Turneele Kinder Joy vor să promoveze un stil de viață sănătos și valori precum respectul, cooperarea și perseverența.

Iată și câștigătorii turneului care a avut loc la Baza Sportivă Nitech din București, îmtr-o organizare excelentă a echipei condusă de către Nicolae Stancu, în perioada 21-24 iunie a.c.:

Yasmine Belettamar - categoria 10 ani fete

Bîrlan David Andrei - 10 ani băieți

Maria Covaci Stavăr - 12 ani fete

Vlad Andrei Dinu - 12 ani băieți

Debutul seriei de turnee Kinder Joy în România în 2024 promite să fie un adevărat festival al sportului și al bucuriei, aducând împreună copii, părinți, antrenori și susținători într-un spirit de sărbătoare și competiție sănătoasă. Acest eveniment reprezintă un pas important în promovarea sportului în România și în inspirarea unei noi generații de sportivi de succes.