Andrei Griguță și Ingrid Alexandru, dublu campioni ai României la U10 by Decathlon România!

21.06.2024

După o săptămână toridă, cu meciuri extrem de disputate, Campionatele Naționale Individuale de vară U10 ale României by Decathlon, ediția 2024, și-au desemnat câștigătorii, campionii la simplu, Andrei Griguță și Ingrid Alexandru, fiind și câștigători la dublu.

La simplu fete, Ingrid Alexandru a învins-o cu un dublu 4-0 în finală pe Iustina Amedea Burada, locul al treilea fiind adjudecat de către Ingrid Beceru.

La simplu băieți, am asistat la o finală foarte disputată, victoria revenindu-i lui Andrei Griguță, care l-a învins pe Ruan Ștefan Coman, scor 2-4, 5-3, 10-6, după aproape două ore de joc! Pe locul 3 s-a clasat Mateo Andrei Bocăneală.

La dublu băieți, finaliștii de la simplu, Andrei Griguță și Ruan Ștefan Coman, s-au impus cu 4-0, 4-2 în fața cuplului Mateo Bocăneală / Tudor Mihail Vlașcu, locul al treilea revenind perechii Ianis Hanțig / Alexandru Pușcă.

La dublu fete, trofeul a revenit echipei Ingrid Alexandru / Anastasia Grigore, care a trecut în finală, cu un dublu 4-1, de perechea Ingrid Beceru / Carla Ioana Mariș. Pe cea de-a treia treaptă a podiumului s-a situat echipa Yasmine Belettamar / Alexandra Vlăsceanu.

Turneele de consolări au fost câștigate de către Ianis Costache (băieți) și Carla Ioana Mariș (fete).

La festivitatea de premiere au fost prezenți George Cosac - Președintele Federației Române de Tenis și Gabriel Moraru - Directorul General al FRT.