Campionatele Naționale Individuale de Vară U12 ale României, ediția 2024, și-au desemnat câștigătorii

16.06.2024

După o săptămână plină de meciuri diputate și spectaculoase, Campionatele Naționale Individuale de Vară U12 și-au desemnat câștigătorii, la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT.

La simplu fete, titlul de campioană națională a revenit Evei Maria Bulai, care a învins-o în finală pe Ana Maria Cîmpan (scor 7-5, 6-1), în timp ce locul 3 a fost adjudecat de Ania Curuia.

La simplu băieți, finala s-a decis în tie-break-ul setului decisv, Victor Alexander Dobrescu trecând de Nicholas Andrei Tănasă, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-6 (4). Pe locul al treilea al podiumului s-a situat David Valentin Goldiș.

La dublu fete, campioane naționale au devenit Eva Maria Bulai și Ryana Iancău Deac, care au trecut în finală, scor 6-2, 6-1, de perechea Eva Iancu / Maria Ordeanu, în timp ce locul al treilea a fost ocupat de Maria Alexandra Ciuciu / Monica Ioana Iliescu.

La dublu băieți, finala s-a decis în match tie-break, perechea Patrick Ștefan Dobrin / Nicholas Andrei Tănasă impunându-se cu scorul de 6-7(1), 6-1, 10-6, în fața cuplului Victor Alexander Dobrescu / David Valentin Goldiș. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat echipa formată din Eric Ioan Grecu / Codrin Constantin Șerbănoiu.

La festivitatea de premiere a fost prezent Gabriel Moraru - Directorul General al FRT, care i-a felicitat pe premianți și a ținut să le mulțumească sponsorilor și partenerilor FRT pentru implicarea în susținerea tenisului românesc.