Țiriac Foundation Futures by Transelectrica deschide sezonul de turnee internaționale la Buzău

12.06.2024

Ten Club Tenis Buzău anunță debutul unui nou sezon plin de evenimente spectaculoase. 

Țiriac Foundation Futures by Transelectrica, evenimentul de deschidere a sezonului, este sponsorizat de Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, și este inclus în calendarul Federației Internaționale de Tenis (ITF) și în cel al Federației Române de Tenis (FRT). Turneul se va desfășura în perioada 7-14 iulie a.c., în municipiul  Buzău, unde pasionații de tenis vor putea urmări partidele unor jucătoare de top într-un cadru deosebit.

Turneul este la a doua ediție, iar datorită succesului înregistrat anul trecut, valoarea premiilor a crescut de la 15.000 de dolari la 25.000 de dolari, atrăgând astfel și mai multe jucătoare de talie internațională în competiție. Pe lângă premiul cel mare, jucătoarele se vor lupta pentru 35 de puncte WTA.

„Suntem bucuroși să susținem pentru al doilea an consecutiv o competiție sportivă serioasă care tinde să devină una de referință în lumea tenisului. Considerăm că prin susținerea acestui gen de competiții încurajăm dezvoltarea sănătoasă a generațiilor viitoare și mai ales performanța sportului românesc. Le dorim succes tuturor participanților!", a declarat Ștefăniță Munteanu, CEO Transelectrica.

În urma feedback-ului primit după ediția I, ITF a inclus evenimentul organizat de Ten Club Tenis în programul Tournament Recognition Scheme, care atestă respectarea și chiar depășirea standardelor de organizare stabilite de ITF.

Prin colaborarea strânsă între Ten Club Tenis și partenerii săi, se dorește ca acest turneu să devină o referință în lumea tenisului, evidențiind excelența și profesionalismul sportiv.