Rezultate bune pentru 6 sportivi români la două turnee Tennis Europe U12 din Muntenegru

24.08.2023

Localitatea Podgorica, din Muntenegru, a găzduit două turnee în cadrul circuitului Tennis Europe, la categoria U12, la care sportivii din România au obținut rezultate frumoase.

Astfel, la primul turneu, care a avut loc în perioada 5-13 august a.c., Andrei Timaru a obtinut titlul de vicecampion la simplu și cel de campion în proba de dublu, alături de Dragoș Teodorescu. La fete, Maria Sophia Bajdechi împreună cu Maria Petrache Bozu au obținut titlul de vicecampioane la dublu, la simplu ambele oprindu-se în faza sferturilor de finală.

La cel de-al doilea turneu, care a avut loc în perioada 14-20 august a.c., au participat 6 sportivi din România, patru băieți și două fete, ei obținând rezultate notabile și de această dată.

Maria Sophia Bajdechi a devenit campioană în proba de dublu și vicecampioană în proba de simplu, Maria Petrache Bozu a fost vicecampioană la dublu și semnifinalistă la simplu, Victor Dobrescu a fost semifinalist la simplu, Andrei Timaru și Dragoș Teodorescu au ajuns din nou în finala de dublu, însă, de data aceasta au fost vicecampioni, în timp ce Victor Gizdavu a fost sfert-finalist la simplu.

Poze de la cele doua turnee gasiti pe pagina de facebook a FRT.